Ukradli telekomunikačný kábel, z kaviarne zmizla gitara s príslušenstvom

19.11.2007 Celý región

Ukradli telekomunikačný kábel: Policajný vyšetrovateľ v Starej Ľubovni vzniesol včera obvinenie pre zločin poškodzovania a ohrozovania prevádzky všeobecne prospešného zariadenia a pre prečin krádeže dvom mužom (20r. a ...
Obvinení muži 16.11.2007 okolo 16:30 h ukradli zo stĺpovej trate, nachádzajúcej sa medzi obcou Lomnička a mestom Podolínec (okr. Stará Ľubovňa), 100 metrov samonosného telekomunikačného kábla. Kábel v úmysle odpredať do zberných surovín posekali na kúsky a tieto si rozdelili. Krádežou spôsobili telekomunikáciám škodu vo výške 17 000. - Sk a zároveň spôsobili prerušenie telefonického spojenia do obce Lomnička. Obaja sú stíhaní na slobode.

Z kaviarne zmizla gitara s príslušenstvom:
Bardejovskí policajti vyšetrujú nedeľňajšiu krádež vlámaním do jednej z bardejovských kaviarní.
Doposiaľ neznámy páchateľ včera popoludní, počas prevádzky, ukradol z druhého poschodia kaviarne elektrickú basovú gitaru s príslušenstvom. Taktiež ukradol aj zosilňovač, mixážny pult, mikrofóny a ďalšie príslušenstvo. Celková škoda pre majiteľa ukradnutých veci bola vyčíslená na 13 180. -Sk. Poverený príslušník z Obvodného oddelenia PZ v Bardejove začal trestne stíhanie pre prečin krádeže.
 

Vyberte región

mark